Disse Miu Miu sko tog nytårsgæsterne med storm

Jeg elsker Miu Miu. Så naturligvis skal jeg både afslutte det igangværende og gå ind i det nye år med et par af mine yndlings Miu Miu sko.

Jeg tog mig sammen og besluttede mig for at holde nytårsfest i år. Eller sidste år var det vel. Sidste gang jeg holdt nytårsfest var for fire år siden, hvor jeg holdt det hjemme i min toværelses lejlighed på 52 kvadratmeter. Vi endte med at blive 35 mennesker. Så kan du selv regne ud, hvordan det endte. Så denne gang havde jeg tænkt lidt længere og lejet et festlokale med plads til 80 mennesker. Vi endte med at blive over 100 mennesker. Men det gik. Personligt havde jeg i hvert fald en fed fest. Og den primære grund til det var faktisk mine Miu Miu sko i guld.


Et par Miu Miu sko, der skiller sig ud

Når det er nytårsaften, må man gerne gå all in. Jeg ved, at mange har den holdning, at nytår er overvurderet, men jeg synes, at det er, hvad du gør det til. Og hver eneste nytårsaften går jeg all in. I år var det med en klassisk sort kjole, men denne var egentlig meget enkel. Ikke fordi jeg kører den enkle stil, for det gør jeg bestemt ikke. Men min kjole skulle ganske enkelt ikke outshine resten af mit outfit. Resten af mit outfit bestod nemlig af en masse nytårsgøjl og en nytårshat. Og så til sidst mine Miu Miu sko.

Det var i den grad mine Miu Miu sko, der gjorde det for mit outfit. Først og fremmest er disse Miu Miu sko i den smukkeste guldfarve, der passer til resten af mit nytårsgøjl. Men derudover så var disse Miu Miu sko klart de flotteste sko af de 100+ par, der trampede rundt på gulvet hele natten.

Når alle er enige, er der ingen tvivl

Kender du det, når du har købt noget nyt, og du bare glæder dig til at have det på første gang? Sådan havde jeg det med mine Miu Miu sko. Derfor blev det kun bedre af, at jeg fik rekordmange komplimenter fra de andre gæster.

Det er bare så stor en anerkendelse af dit køb, når mange forskellige mennesker med vidt forskellig tøjstil, alle komplimenterer netop det samme item. Mine Miu Miu sko fik flere komplimenter, end jeg gjorde, og det gjorde mig så glad. Jeg blev så overbevist om, at disse Miu Miu sko har været alle pengene værd. I dag har de fået den fineste plads på skohylden, så de, der besøger mine 52 kvadratmeter, også kan se dem.

Mine Miu Miu sko egner sig jo ikke ligefrem til hverdag. Eller jo, det gør de, men så meget har jeg måske heller ikke lyst til at skille mig ud. Men jeg kan love dig for, at så snart der kommer en festlig lejlighed, så kommer mine gulfarvede Miu Miu sko på igen.