Nye lounge havemøbler

Vi har fået nye lounge havemøbler hjemme på gården og dem er vi super glade for. De passer godt på den store terrasse ned mod haven og de er perfekte lige i solen. De er så brede at man også sagtens kan ligge og sole sig i dem mens radioen spiller yndlingsnummeret og der bare er afslapning på terrassen. Det nye loungesæt lægger op til afslapning på højt plan og giver mulighed for at komme helt ned i gear. Det nye er loungesæt er perfekt til når børnene og børnebørnene kommer på besøg. Der er plads til hele banden og det er super hyggeligt at samles i haven og sidde godt i lounge havemøblerne.

loungemøbler

Havesofa til terrassen

Vores loungemøbler eller havesofa gange to om man vil har plads til 10+ og derfor er der plads til hele familien. Vi har købt vores havesofa hos Havemøbelshoppen og har kun gode anbefalinger at sende med til Havemøbelshoppen. De har et bredt udvalg og masser af lounge havemøbler udsalg.

Den nye havesofa er lavet i vandsafvisende materiale så de kan sagtens tåle at stå ude i regnvejr. Det synes jeg er super rart så jeg ikke skal tænke på at huske at få det ind hvis det begynder at regne også er det også ret slidstærkt det stof der er blevet brugt til havesofa. Det er godt når børnebørnene leger rundt i de nye lounge havemøbler. Med til havesofa købte vi også et bord som passede til og som gjorde det let at stille en kop kaffe eller et glas vin fra sig og ellers bare sidde og nyde solen og nyde tilværelsen.

Vores nye havesofa

De gamle havemøbler var ved godt og grundigt at have udtjent deres værnepligt, så der var behov for nogle nye. Vi have kigget en del rundt og faldt så som sagt over Havemøbelshoppen, som vi er super glade for at vi valgte.

Vores havesofa blev leveret få dage efter vi bestilte den og den var lige til at samle og sætte sig til rette i. Det var solskin den dag vi modtog og samlede den, så vi tog os et glas vin i solen da vi blev færdige.